Over ADDIC

Bedankt voor je interesse in ADDIC , Arlette Daemen Duurzame Inzetbaarheid Consultancy! Als oprichter van dit bedrijf geef ik je graag inzicht in wie ik ben en waar ik voor sta door mijn persoonlijke waarden, overtuigingen, expertises en ervaring met je te delen:

 

 

 Vitale Organisaties Door Vitale Mensen Ontwikkeling Van Mensen Visie Strategie Persoonlijk Leiderschap   Kansen Creëren Positieve Insteek Motivatie Samen Resultaten Bereiken Benutten Van Potentie Werken Vanuit Passie Persoonlijke Ontwikkeling Succes & Plezier Voortdurend Verbeteren   Practice What You Preach Delen Is Het Nieuwe Vermenigvuldigen Verantwoordelijk Voor Eigen Resultaat Ervaring: OR Management  HRM Waarden: Ontwikkeling Vertrouwen Vitaliteit  Onafhankelijkheid  Partner NPDI, Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid  Lezen Hardlopen

 

 

De projecten en diensten die ik vanuit mijn bedrijf aanbied zijn divers maar hebben allemaal hun oorsprong in deze persoonlijke waarden, overtuigingen, ervaring en expertises. Dit uit zich in mijn missie “Vitale organisaties door vitale mensen”.

Alle activiteiten van ADDIC zijn gericht op duurzame inzetbaarheid van medewerkers en vitalisering van de organisatie én zijn afgestemd op de behoefte en situatie van mijn opdrachtgever.  Een belangrijke rol speelt daarbij het feit dat een integrale aanpak van duurzame inzetbaarheid en vitalisering tot het beste resultaat leidt, voor zowel medewerkers als organisatie.

ADDIC is lid van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid, NPDI, een uitgebreid netwerk van partners met diverse expertises op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid en heeft door dit lidmaatschap de beschikking over diverse door TNO ontwikkelde en gevalideerde tools. Het NPDI staat in verbinding met onderwijs en wetenschap om groei en gerichte toepassing van kennis, nu en in de toekomst, te borgen.

Kortom, met ADDIC zorg ik voor meer plezier en succes voor organisaties en medewerkers!

LogoNPDI