Loopbaancoaching Duurzame Inzetbaarheid

Wil je de regie in handen nemen over je eigen duurzame inzetbaarheid en loopbaan?
Ervaar je dat je niet het maximale uit je huidige baan haalt?
Ben je op zoek naar een nieuwe baan en wil je loopbaancoaching?
Wil je je verder ontwikkelen om nu en in de toekomst meer te floreren?
Maak dan gebruik van het traject loopbaancoaching duurzame inzetbaarheid!

 

Wat houdt dit in?

In een vrijblijvend intakegesprek diepen we samen jouw coachvraag uit. Het traject Loopbaancoaching Duurzame Inzetbaarheid duurt drie maanden en staat in het teken van:

  • Wie ben ik

    Hierbij komen onder meer je persoonlijke voorkeuren aan de orde. Je krijgt hierbij een MBTI-persoonlijkheidsrapport, dit geeft informatie over je type en daarmee samenhangende voorkeuren.

  • Wat wil ik

    Hierbij gaan we onder meer na wat je motiveert, wat je energiebronnen en stressfactoren zijn die invloed hebben op je duurzame inzetbaarheid en op het bereiken van je doelen.

  • Hoe pak ik dat aan

    Vervolgens doorlopen we een duurzaam inzetbaarheidstraject op maat, gericht op initiatieven en activiteiten die plezier en succes in je loopbaan én je duurzame aantrekkelijkheid op de arbeidsmarkt vergroten.

Afhankelijk van je coachvraag kunnen onder meer de volgende zaken aan de orde komen: zelfsturing, communicatie, waarden, competenties, personal branding, motivatie en gedrag, werk-/privébalans, vitaliteit, loopbaanankers en –competenties, CV, LinkedIn en netwerken.

Naast de opdrachten, 7 gesprekken en vragenlijsten die worden ingezet, kun je gebruik maken van een tool die past bij jouw coachvraag, bijvoorbeeld een beroepskeuzetest of een leefstijlscan.

Contact

Voor verdere informatie kun je telefonisch contact opnemen met nummer +31 (0)6-23645093 of het contactformulier gebruiken.